Emma Smetana Notre Dame

Jenže si neodpustila selfíčko s hořící památkou za zády a rázem byla všem pro. Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana 33 si užívala dovolenou ve své milované Paříži.


Emma Smetana Selfie Emma Smetana S Trojanem Najednou Je Mi Neprijmne Priznal Haj Stars24 Cz Emma Smetana Je Meme Dnesniho Dne Zdroj Imagesque

Když Emma Smetana zveřejnila fotku z Paříže kde podávala reportáž pro Aktuálněcz asi ještě netušila jakou bouři její selfie způsobí.

Emma smetana notre dame. Internet se královsky baví. Posledními dny hýbe sociálními sítěmi fotka Emmy Smetana. A protože má.

Internet se nyní baví vtipnými kolážemi. Jenže teď je všem pro smích. České smějící se bestie znovu útočí.

For more information and source see on this link. Z místa informuje Emma Sme. Nejspíš chtěla vyjádřit smutek nad rozsáhlým poškozením hořící památky Notre-Dame v Paříži.

Emma Smetana Memes for Notre Dame Teens. Hořel Notre Dame Zemřel Mac Miller Trailer na Avengers. Respektive její selfie se smutným výrazem ve tváři v popředí před v dáli hořící Notre-Dame.

Emma Smetana Notre Dame Selfie Byla Tam Kdyz To Horelo Emma Smetana Je Cechum Pro Smich Imgur The Magic Of The Internet Durcak Znicujici Kybersikana Emmy Smetany Info Cz Something Terrible Let S Make A Sad Selfie Czech Zkaza Notre Dame Katedrala Hori Propadla Se Strecha Na Miste Je Notre Dame Version Disaster Girl 2019 Meme Ahseeit. Dělat si selfie s hořící památkou. Dvě slova která už jsou prakticky neoddělitelná.

Pařížská katedrála Notre-Dame známá také jako Chrám Matky Boží je považována za jeden z nejskvostnějších příkladů francouzské gotické architektury. Od požáru katedrály uběhly dva roky ale v Čechách se daleko více než nenahraditelné kulturní škody probíralo jedno selfie které se stalo legendárním. Momentálně se nejvíc skloňuje jméno miliardářského manžela Salmy Hayek 52 Francoise-Henriho Pinaulta který se na obnovu památky rozhodl přispět více než dvěma a půl miliardami korun.

Stavbu svatostánku inicioval biskup Maurice de Sully. Emma Smetana Memes For Notre Dame Teens Posts Facebook. V pařížské katedrále Notre-Dame vypukl rozsáhlý požár ze slavné stavby šlehají plameny propadla se střecha a zřítila štíhlá věž.

To ještě netušila že se stane svědkem strašného požáru slavného chrámu Notre-Dame. For more information and source see on this link. Duben 2019 1133 Čas čtení.

Emma Smetana si pořídila selfie s hořícím Notre-Damem. Když v pondělí odpoledne začala v Paříži hořet katedrála Notre-Dame moderátorka internetové televize DVTV Emma Smetana 31 přispěchala na místo dělat reportáže. Nyní je terčem posměchu.

Česko má první oběť požáru katedrály Notre-Dame. Je jí moderátorka internetové televize DVTV Emma Smetana. Francie oplakává zkázu jedné z největších gotických památek katedrály Notre-Dame již včera večer zachvátil požár.

Její základní kámen byl položen na jaře roku 1163. Moderátorka Emma Smetana 31 se proto vyfotila s hořící katedrálou za zády a nasadila velmi zkroušený výraz. Nikoliv proto že by hořela doslova ale roštuje ji český internet a sociální sítě.

A jejich spolubojovníci jsou natolik mimo že to ještě sami čeří. Z místa devastujícího požáru ihned informovala internetovou televizi DVTV kde působí. A Češi opět dokazují že jim nic není svaté a pověst smějících se bestií je zasloužená.

To mezi českými celebritami vyčnívá Emma Smetana 31. Emma Smetana a Notre Dame. Emma Smetana se vyfotila u hořícího Notre-Dame.

Příklad Emma Smetana a smutná selfie s Notre-Dame. Pozar Notre Dame Emma Smetana Tercem Posmechu Kvuli Selfie S Horici Katedralou Blesk Cz. Bands Businesses Restaurants Brands and Celebrities can create Pages in order to connect with their fans and customers on Facebook.


Komentar Dvoji Metr Nas Stve Proc Se Zemanovi Muzeme Smat Ale Emmu Musime Litovat G Cz


Something Terrible Let S Make A Sad Selfie Czech


Selfie Ceskej Moderatorky Z Poziaru Katedraly Notre Dame Bavi Internet Emma Smetana Necakana Hviezda Poziaru Notre Dame


Emma Smetana Foto Seznam Cz


Plameny A Selfie Emma Smetana Se Vyfotila S Horici Katedralou Smeje Se Ji Cele Cesko Extra Cz


Notre Dame Version Disaster Girl 2019 Meme Ahseeit


Ema Smetana Drak Lucy In The Sky With Diamonds


Selfie Ceskej Moderatorky Z Poziaru Katedraly Notre Dame Bavi Internet Emma Smetana Necakana Hviezda Poziaru Notre Dame


Emma Smetana Memes For Notre Dame Teens Posts Facebook


Znama Ceska Si Urobila Selfie S Horiacou Katedralou Notre Dame Teraz Sa Jej Smeju ľudia Na Internete Refresher Sk


Ustav Pro Mem Cesky Akademie Memu Ceske Republiky Reportaz Emmy Smetana 15 Duben 2019 O Memu Mem Se Odviji Od Templatu Jehoz Obsahem Je Reporterka Dvtv Emma Smetana Dramaticky Se Divajici


Moderatorka Emma Smetana Si Vyslouzila Posmech Ceskeho Internetu Evropa 2


Pozar Notre Dame Emma Smetana Tercem Posmechu Kvuli Selfie S Horici Katedralou Start Magazine


Emma Smetana Album On Imgur


Emma Smetana Memes For Notre Dame Teens About Facebook


Czechs Have Fallen In Love With Emma Smetana For Notre Dame Even Veselovsky Had To Stand Up For Her


Comment Emma M Meme And You Re A Case Or When The Humor Is Just For Someone


Emma Smetana Notre Dame A Selfie Ktere Zborilo Internet Extra Cz


Comment Emma M Meme And You Re A Case Or When The Humor Is Just For Someone

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here