Emma Smetana Manžel

Je to nesmysl nyní se rozpovídal víc. Externí lživá informace mi nedokáže zasáhnout do naší reality.


Fotogalerie Vary Pod Lupou Emma Smetana A Jordan Haj

Manžel Emmy Smetany 33 Jordan Haj 32 se vyjádřil k noční procházce své ženy s hercem Josefem Trojanem při které došlo k objetí dotykům a projevům blízkosti přičemž byli zvěčněni fotografy.

Emma smetana manžel. Smetana ovšem Soukupovu trapnost vzala s humorem a k celé situaci se vyjádřila na svém instagramovém účtu. Března 2019 foto. To se může dít mnoha lidem kteří si nejsou sami jisti svým světem a nežijí na něj tak napojeni jako třeba my dva s Emmou na sebe a navzájem s přáteli.

Celebrity Emma Smetana Manžel Emmy Smetany 32 Jordan Haj 31 se vyjádřil k noční procházce své ženy s hercem Josefem Trojanem při které došlo k objetí dotykům a projevům blízkosti při čemž byli zvěčněni fotografy. Mluví pěti jazyky hraje ve filmech výborně zpívá a navíc je sexy. Lidé její kyselé selfie začali přirovnávat ke směšným selfíčkám politiků a.

Emma Smetana se svým chováním dostala do pořádných problémů. Emma Smetana 33 si totiž zahrála hned ve třech loňských českých filmech včetně favorizovaného Hořícího keře jenž. Jordan Haj a Emma Smetana Ceny Anděl 2018 Fórum Karlín Praha 5.

Před půl rokem porodila moderátorka Emma Smetana dceru Lennon Marlene Haj Smetana. Emma Smetana s přítelem Jordanem. Mladý Trojan je zapomenut.

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana 31 ráda dává na odiv to jak je pro ni důležité trávit veškerý čas s dcerkou Lennon Marlene. Během procházky se kromě povídání a. Po premiéře filmu Šarlatán totiž odešla z pražské Lucerny s jedním z hlavních představitelů Josefem Trojanem.

Není pro ni místo V zaplivaných klubech budeme hrát za pivo těší se Emma Smetana Zpívala jsem všude a všem i když o to nestáli říká Emma Smetana Emma Smetana nafotila nejodvážnější snímky jakých je schopná Emma Smetana poprvé o konci na Nově kde vlastně neskončila. Sexy moderátorka Emma Smetana. Nejen že ji nadchnul snímek jak tvrdila na svém Instagramu ale zřejmě i syn Ivana Trojana ke kterému se pak tiskla venku více než je zdrávo.

Ta rozpoutala bouři poté co se vyfotila se smutným obličejem před hořící katedrálou Notre-Dame v Paříži. Zasnoubili jsme se po dvou týdnech. Sociální sítě tapetuje snímky s malou která nechybí na koncertech a prknech co znamenají svět.

Po delší době se v IMAX v Cinema City Flora konala slavnostní premiéra dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana kterou si nenechala ujít spousta známých českých celebrit a influencerů. Jordanova první reakce byla pouze věta. Je nejen moderátorka ale i herečka což se opět ukázalo na předávání cen Český lev.

Její matka bývalá studentská vůdkyně diplomatka a pedagožka Monika MacDonagh-Pajerová teď vše uvedla na pravou míru. Jeden by řekl že na takový arzenál by měla mít moderátorka zpráv na Nově a vycházející hudební hvězda Emma Smetana 25 zbrojní pas. Jejich noční procházka se stala ústřední historkou několika dnů protože moderátorka tam byla bez partnera Jordana Haje 32.

Záběry z videa které zveřejnila moderátorka Emma Smetana veřejnost pěkně nadzdvihly. Její partner Jordan Haj 28 hned poté co mu Emma řekla že je těhotná přestal kouřit cigarety. Krásná Emma Smetana je vdaná.

Její partner Jordan Haj tam vláčí jejich novorozenou dceru Ariel a vypadá to že s ní. Emma Smetana a Jordan Haj opět jako dvě hrdličky. Po delší době se v IMAX v Cinema City Flora konala slavnostní premiéra dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana kterou si nenechala ujít spousta známých českých celebrit a influencerůNa červeném koberci se objevila s úsměvem na tváři i hodně propíraná Emma Smetana která tentokrát neměla po boku mladého Trojana ale svého zákonitého manžela.

Po premiéře snímku Šarlatán se Emma Smetana 32odvázala s mladým hercem Josefem Trojanem 19. S přítelem se sice brali ve filmu ale svatba platí. V úterý se Českem prohnala smršť internetových memů jejichž hlavní hrdinkou je Emma Smetana 31.

Moderátorka Emma Smetana působí jako symbol ctnosti ale zřejmě tomu tak není. Po premiéře filmu Šarlatán se nechala moderátorka DVTV unést a strávila pár hodin ve společnosti o třináct let mladšího Josefa Trojana. Jak víte nejsem žádný ořezávátko ráda dělám věci ve velkým a proto jsem se vám tu šťastnou novinu rozhodla oznámit prostřednictvím toho nejkvalitnějšího z mnoha kvalitních pořadů toho nejkvalitnějšího moderátora široko daleko.

Z fotografií zachycené deníkem Expres to vypadalo že má k sobě věkově. Emma Smetana na Nově skončila. Bohužel ale zůstal u jiné závislosti.


Jordan Haj O Fotkach Sve Zeny S Trojanem Uz Tehdy Byla Tehotna Vedel Jsem To Sip


Rodice Roku Smetana A Haj Kvuli Sade Nozu Vzali Spici Dceru Do Klubu Expres Cz


Emma Smetana Porodila Holcicku A Dala Ji Bizarni Jmeno Sedmicka Cz


Fotogalerie Emma Smetana Vyrazila Se Svou Malou Dcerou Do Kambodzi


Galerie Emma Smetana Ma Partnera Zavislaka Foto 1 Ahaonline Cz


Emma Smetana Manzel


Abyno B2hs6wdm


Emma Smetana Wikipedie


Emma Smetana Manzel


Galerie Tehotna Emma Smetana Zadne Brisko A Dal Pracuje Na Nove Jak Je To Mozne Foto 1 Blesk Cz


Galerie Vkusne Nebo Trapne Emma Smetana Se Obleka Stejne Jako Jeji Pritel Vcetne Bot Foto 1 Ahaonline Cz


Tyden Cz Chudak Emma Smetana Staci Aby Si Lokla Trochu Alkoholu A Deji Se Veci


Emma Smetana Uz To Ma Za Par Emma Smetana Si Porovnavala Tehotenske Brisko S Hvezdou Ulice Super Cz


Dominika Rachunkova Jordan Haj Promluvil O Nocni Prochazce Emmy Smetany A Josefa Trojana Super Cz


Fotogalerie Emma Smetana S Pritelem


Emma Smetana Jsem Typ Kavarenskeho Povalece Novinky Cz


Emma Smetana Otevre I Letos Svuj Bazar Zapoji Se Manzele Klusovi Youtuber Kovy Nebo Daniela Drtinova Ireport Music Style Magazine


Chudak Emma Smetana Staci Aby Si Lokla Trochu Alkoholu A Deji Se Veci Sedmicka Cz


Emma Smetana Manzel

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here